Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.03.2021 16:26 - Около ямата
Автор: bumerang Категория: Други   
Прочетен: 261 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 27.03.2021 13:22


             Жената лежеше захвърлена на дъното на някаква дълбока яма. Около нея обикаляше мъчитетелят й. Беше маскиран и тя не можеше да види лицето му - не знаеше кой е, нито защо е захвърлена тук. Опитваше да се измъкне, но безрезултатно. Със завързани ръце беше безсилна и безпомощна. "Кой си ти? Какво искаш от мен? Защо съм тук? Познаваме ли се? Какво съм ти направила?" Напразно. Той не отговаряше на въпросите й. Обикаляше около нея и тъй като от време на време получаваше силни удари и ритници, жената разбра - целта му беше да я убие.              
          Около ямата минаваха хора. Тя ги чуваше. Минаваха мълчаливо и равнодушно. Всъщност не съвсем - понякога я плюеха, чу някой да пита "Тая до кога ще агонизира?", понякога ги чуваше да споменават Бог, а веднъж чу един от минаващите да казва: "Убиецът е син на родителите си." Всеки има родители, но кои са неговите? Какво им беше направила? Защо целяха смъртта й?               
           Никой не й отговори, нищо не се променяше, хората - вероятно всякакви - учители, строители, адвокати, лекари, поети, писатели, инженери, историци, журналисти, художници, млади и стари - обикаляха ямата мълчаливо и равнодушно, мълчаливо и равнодушно. Удар след удар, удар след удар, жената бавно угасна пред равнодушните им съучастнически очи...  


Пп:

Когато четете това, аз вероятно вече няма да съм жива.

Хора, бъдете внимателни, пазете здравето си. В Мрежата дебнат всякакви психопати!!! Те нямат скрупули и задръжки. За пари или за собственото си удоволствие са готови на всичко.
Те ще хакнат устройството ви, през камерите ще снимат и подслушват дома ви, семейните ви разговори, ще разбият emaili-те ви, ще четат кореспонденцията ви, ще знаят тайните ви, ще ги разпространяват, ще ги продават за пари, ще продават и вас за пари, ще се опитват да управляват  живота ви, ще сводничат за някого, за когото нямате и най-малка представа, че съществува изобщо на този свят, ще се опитват да ви въвлекат в своите омрази и битки,, а когато вие не се поддавате на волята им, ще ви правят психоанализа. Когато сринат психиката ви и се разболеете, те могат да организират НЕлечението ви. Всичко това те наричат "Психологически експеримент". За който обаче вие не сте предупредени. В него участват адвокати, архитекти, лекари, психолози, учители, инженери, ай-ти специалисти и изобщо една банда психопати. Говори се и за използване на психотронно оръжие. И това НЕ Е ИЗМИСЛИЦА! За тях това е ИГРА  За мене беше болест и СМЪРТ.






Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bumerang
Категория: Други
Прочетен: 317225
Постинги: 203
Коментари: 290
Гласове: 542
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930