Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.01.2013 20:20 - ЗА ГЛАВАТА НА РИБАТА И МИРИЗМАТА Й (по януарски)
Автор: bumerang Категория: Други   
Прочетен: 1248 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 06.02.2013 21:06


              Намериха ни се излишни двайсетина милиона и си направихме референдум. С цел народа да благослови  пост фактум вече разходените много милиони народни пари. И другите милиарди дето ще се разходят в бъдеще. Разхождат се много отвътре навън. И по-малко отвън навътре – към вътрешните джобове на тези дето чакат благословията. За да се построи атомна централа или атомна бомба – още не се знае. Ще се знае, когато Вранча проговори. Но се знае, че яко ще се плаща от бъдещите поколения. Защото умните са разбрали, че няма безплатен обяд, камо ли безплатен ток. 

              Български политици-башибозуци биха зверски и неорганизирано безпомощен човек. Той пък искал да стресне с газов пистолет един депутат, защото не си гледал депутатството, а невинно си строял сарай и барбекю със спестени от закуски пари, докато давал акъл на хидроинженерите как се строи Цанков камък.

              Българска национална компания краде, пардон – лапсус, законно прибира от всички свои граждани, потребители на ток, пари за неизвършена услуга.

              Български държавни чиновници, финансират баничарници с пари за наука. 

              Други такива разпродават почти без пари на свои хора брега на българското Черноморие. Да бъде застроено като истински мегаполис, за да не остане за бъдещите поколения небетониран нито един квадратен метър от пясъчни дюни и плажове.

              Един организиран престъпник застреля друг организиран престъпник. Насред българската столица, недалеч от Божия храм, току пред краката на българския лъв и на Темида. Тя  по навик играе на сляпа и глуха баба.

              Българската държавна агенция за национална сигурност била люпилня за организирани престъпници и за трактори. Кой се излюпил – излюпил. Другите да се бият и да ни бият неорганизирани.

              Европа май схвана, че нашите сили не стигат да интегрираме циганския етнос, затова отпусна пари той да ни интегрира. Интегрирането върви успешно. Софийският Студентски град вече е средище на чалгата – новата  българска култура от цигански произход.

              Един дебелогъз идол на българското чалга-поколение е рекламен гъз на Рефан сесанта нове. Купете си, моля. 69 звучи толкова френски на италиански, а идолът има толкова красив гъз и дебели кълки! И толкова поетичен Есенински перчем.

              Мина и нощта на силиконовите секс-бомби. Тях си ги правим без референдум. И струват по-евтино.

              Пореден успех на родната полиция след като ни опази: отново е арестуван двадесет и пет годишен, с двадесет и пет регистрирани от полицията криминални прояви. Първата – на осемгодишна възраст.

              В училище осмокласник набил седмокласник, защото той го напсувал. На майка. А някъде по света казват, че майката е свята. Ама по света. У нас тя е обект на сексуалните щения на синовете си на всяка възраст.

              Англичани и холандци не щат да виждат българи на своя земя. За тях не чиним даже колкото пакистанци и индийци. Ама защо така бе, господа джентълмени, защо? Защо не вярвате, че ние сме дали цивилизацията на Европата. А пък бай Ганьо й го даде един Щастливец. Ама той не се хареса и му видя сметката.

              

 

 



Тагове:   миризма,   главата,   Рибата,


Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bumerang
Категория: Други
Прочетен: 316306
Постинги: 203
Коментари: 290
Гласове: 542
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031